Starter Pack Felt Kit

Salam...

Kepada korang yang baru nak mencuba felt craft dan tak pasti bahan craft apa yang perlu dibeli, korang boleh dapatkat starter pack felt craft ni dari asma-felt-box.

Kami menyediakan 2 jenis starter pack yang sesuai dengan keperluan korang... 
Dan yang bestnya, kini korang boleh pilih nak polyester felt atau acrylic felt
Best kan! :D

Starter Pack Excited
Gambar kat atas ni ialah Starter Pack versi Excited
Ia mengandungi:

10pcs felt saiz 23x25cm (warna seperti dalam gambar, boleh pilih nak felt lembut atau felt keras)
Keychain ring 10pcs
HP straps 10pcs
Brooch 5pcs
Mixed Cute Buttons 27pcs
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Ribbons 3pcs (50cm setiap pc, assorted design)
Tali halus
Bell 2pcs
Brads 2pcs
Set benang dan jarum
Fiber fill
Template book
Free module jahitan felt craft (akan dihantar menerusi email)


Dan bagi korang yang nak versi yang lebih kecik, korang bole try dulu bajet pack ni..

Starter Pack versi Bajet
Starter Pack versi Bajet ni mengandungi
4pcs felt (boleh pilih warna felt dan boleh pilih nak felt lembut ke, felt keras)
Keychain 5pcs
5pcs HP straps
6pcs butang (mixed)
Eyes 8mm 2pcs
Eyes 10mm 2pcs
Brads 2pcs
Ribbon 50cm

Camana nak order?
Ada banyak cara... 

Yang paling mudah ialah direct order kat http://asma-felt-box.com dimana korang boleh dapat free shipping bagi pembelian Rm100 dan ke atas.. 

Atau whatsapp saya kat no 0183798330

Atau email asema84@gmail.com

Atau isi borang kat sebelah kanan ni

Atau pm saya dia facebook : search asmafeltbox

Free shipping hanya untuk pembelian kat asma-felt-box.com sahaja


Selamat berkraf!

Wassalam...

No comments:

Post a Comment