09/10/2014

New Item: Jarum Jahit

Salam...

Barang baru lagi?
Mesti la.. Hehe..

Barang ni kat mana2 pun ada jual..
Tapi kalo korang malas nak keluar pi beli, bole la beli kat sini..

JARUM JAHIT

Ini ialah jarum jahitan tangan..
Ni set yang kecik..

Harganya RM1.00/pc
Warna akan diberi secara random..
Kalo nak request bole, tapi tak jamin ada stok..
Try la request kot-kot ada.. 
:)

Ni jarum yang sama saya guna selama ni untuk jahit korang punya order..
Disebabkan banyak jahit, lama2 jarum akan tumpul especially kalo jahit polyester felt..
Dan ada kes jarum patah bila jahit phone pouch (sebab 4 lapis poly felt) 

Oleh itu selalu la bertukar-tukar jarum..
Ada juga yang sarankan saya asah jarum untuk elakkan asyik tukar2 jarum..
Bagi saya pakai je la jarum baru..
Nak asah2 pun amik masa jugak..
Saya ni bukan sabar sangat..
Huuhuhu..

Orait, nak order isi je borang kat bawah ni..
Tak pun bole order kat website..
Mana2 pun bole..

Jom, sambung keje..

Wassalam...





No comments:

Post a Comment

Adbox