JUMP RING

Salam...

Amacam cuti? Best tak?
Tahun ni kami dapat banyak sangat daging korban.. Hepi sangat.. ^__^
Tapi rasa malu jugak la sebab selama 30 tahun hidup tak pernah berkorban..
Asyik terima pengorbanan orang lain je.. Hehehe..

In shaa Allah kalo umo panjang, tahun depan ada rezeki nak buat korban satu bahagian...
Camana rasanya buat korban ek..?

Okay, harini ada barang baru tau..
Actually ada 1 barang baru dengan 3 saiz..
Apakah itu?

JUMP RING 3 SAIZ

Cam dah lama je nk bawak masuk, last2 dapat masuk jugak.
Hohoho..


Jump ring ni lembut dan mudah nak buka tutup..
Ada 3 saiz..
Saiz-saiznya adalah seperti berikut:

JUMP RING 6mm
RM1.20/100pcs

JUMP RING 8mm
RM1.50/100pcs

JUMP RING 10mm
RM1.70/100pcs

Jump ring ni biasanya utk tambahan kat aksesori macam keychain, hp straps, brooch juntai2 dan sebagainya..

Nak order, direct je kat asma-felt-box.com
Ataupun pm kat FB ataupun whatsapp 0183798330

Tapi order kat fb, whatsapp dan borang takde free postage utk pembelian RM100.00
Kat website je ada..

K la.. Jumpa lagi..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment