Bahan kraf baru: Kepala Zip Murah

Salam..

Barang baru kali ni ialah kekasih barang baru minggu lepas..
Memang tak bole berpisah pasangan ni..
Salah satu takde, maka tak berfungsi la salah satu yang lain..

Hari ni kita berkenalan dengan: KEPALA ZIP


Kepala Zip ni ada satu jenis ni je ya..
Sebenarnya banyak jenis, tapi yang lain2 tu harganya bole tahan la jugak mahalnya..
Berbaloi la dengan designnya yang unik..

Saya amik warna besi; jenis yang very common orang pakai..
Saya gunakan untuk buat purse, beg dan pencil case..
Memang syok!

Baru la best nak gantung keychain..

Nak order bole dapatkan kat kedai online kecik saya iaitu http://asma-felt-box.com
Cari kat area zip

Kepala zip ni compatible dengan zip meter tu..

Jangan lupa beli ya..

Wassalam...


No comments:

Post a Comment