Search This Blog

29/04/2015

Mekap Blog

Salam..

Blog saya ni nampak macam terlalu transparent pulak..
Macam seksi je..
Hahaha..

Saja je tukar kaler, bagi semua putih dan garis2 je..
Nanti dah jemu tukar lagi.. :P

Bulan lepas saya balik kampung boleh tahan gak lamanya.
Cuma saya tak bagitau korang.
Cik Abang yang uruskan semua proses packing dan pos.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.

Tak lama lagi dah nak masuk bulan Mei.
Kejap je dah dekat setengah bulan.
Pastu puasa dan raya..

Kejap sangat..
Takot pulak rasa..

Ingat tak program affiliates yang saya anjurkan haritu?
Kalo tak ingat, bole klik sini: http://asma-felt-box.blogspot.com/2014/07/nak-join-program-affiliates.html

Sebelom anjurkan, saya test kat diri sendiri dulu..
Mesti la nak tau berkesan ke tak..



Start bulan 3 tu gigih sangat la promote link..
Kemudian bulan 4 dah slow (sebab balik kampung lama)
Last2 sampai harini dapat RM39.04..

Jadi la.. Dari tunggu Nuffnang tu, tak dapat-dapat pun..
Tapi yang tak bestnya kalo saya tunaikan pun, dari akaun saya ke akaun saya balik..
Hemoh hemoh hemoh..
Kalo betul2 kan best..

Ada juga beberapa affiliates yang belom dapat apa-apa komisen lagi..
Maybe kurang faham konsep affliates kot..
Konsep tu saya ada terangkan kat link di atas.

Korang perlu pilih produk kat Affiliate link generator kemudian copy link kat tracking link pastu paste kat tempat yang nak diiklankan tu..
Sama ada kat gambar atau bagi link bulat-bulat..

Kalo korang follow betul2 kat sini : http://asma-felt-box.blogspot.com/2014/07/nak-join-program-affiliates.html in shaa Allah dapat..
Saya dah terangkan secara terperinci..

Apapun, tahniah kepada yang dah menghampiri RM30 tu..
Sampai masa nanti saya bankin ke akaun korang tau..
Jangan terperanjat pulak..

Yang masih belom join, jom ler..
Klik link kat atas tu utk follow step nya..

Wassalam...




No comments:

Post a Comment