Search This Blog

18/06/2015

Salam Ramadhan & Mystery Box

Salam..

Selamat Datang Ramadhan..

Aiyoo.. lewatnya ucap..
Sepatutnya nak tulis pagi tadi, tapi pagi tadi sebok dengan urusan lain..
Ni baru teringat semula dan terus taip..

Sempena Ramadhan ni, order handmade ditutup sehingga la abes saya beraya..
Saya beraya sebulan, maka 2 bulan la kot cuti handmade..
Hemo hemo hemo...

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf kepada semua pelanggan, bakal pelanggan, reader dan sesiapa sahaja yang kenal saya ni.. KAlau dalam tempoh perkenalan kita ni ada saya terkasar bahasa, terkasar perbuatan, menyinggung perasaan dan apa2 yg melukai hatimu...

Maafkan saya ya...

Dan saya nak minta halal kalo2 ada yang terkurang sepanjang urusan kita.
Dan kalo ada hutang yg belom saya bayar (contohnya lupa masukkan baki, lupa poskan item yang tertinggal sampai sekarang)saya minta hubungi saya semula. Saya tak ingat hal tu..
Tolong ingatkan saya, dan akan saya selesaikannya secepat mungkin...

Ni citer minggu lepas ni...

Tiba2 dapat satu surat cinta dari encik posmen, ajak dating..
Takot punya pasal, saya minta Cik Abang pegi menyamar sebagai saya..
Rupa2nya posmen nak bagi kotak misteri..

Woooo..
MIsterinyer....

Time tu baru siap packing barang, kene bergegas ke Poslaju sebelom jammed dan ramai orang beratur (kotak misteri tu amik kat post office, tak sama ngn poslaju. Kot2 la ada yang konfius dgn jalan citer yg sangat saspen ni.. dub dab dub dab...)

Lepas pos, lami pun pegi makan sedap2 kat bandar..
Balik rumah kami snatai2 sambil tengok tv..
Lupa dah pasal kotak misteri yang teruja sangat nak tau apakah bendanya tu petang tadi..

Sebelom tido baru teringat..
Phew, naseb baek ia masih berada di lokasi yang sama.,.
Buka buka..

Pergh..
Silau siot!
Apa yg silau sangat ni...??
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
(iklan colgate)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Jeng jeng jeng!


Wah!!!
Sunggun terpesona...

Rantai Diamante Lovisa
Hadiah dari Sis Ayuni Rafilah kepada saya sebagai penerima Anugerah Juri Terhormat..
Ecece..

Cantek kan..
Besar tau..
Bila pakai tu rasa macam, wah, diva sangat.. :D

Saya tak pasti ada lagi ke tak, sebab ni limited edition..
Korang boleh ushar2 kat Kedai Gadis Comel
BAnyak produk2 comel kat situ..

Maka saya dah dapat aksesori raya..
Yippi! Yippi!

Wassalam..


3 comments: