Starter Pack Pixel Craft

Salam...

Dapat beberapa request utk sediakan Pixel Craft Kit.
Kit ni senang je nak buat; yang consume time ialah nak lukis pattern.
Tu yg amik masa tak siap2 tu..

Namun, setelah curi2 masa buat sikit2; akhirnya SIAP!!

Memperkenalkan Starter Pack Pixel Craft..


Pixel craft ni mengandungi bahan-bahan berikut:

500 biji pixel beads (random colour)
Papan template petak
Kertas lapik 5 helai
Penyepit
Keychain 5 biji
HP straps 5 biji
Brooch 5 biji
Hair clips 5 biji
Eyes 12 biji (random size)
Magnet bulat 5 biji
Butang 10 biji
8 simple pattern

Nilai barang2 ni ialah RM22.50

Harga yang ditawarkan ialah RM19.00 je..

Belom termasuk pos.
Semua barang2 kat asma-felt-box.com belom masuk kos pos lagi..
Dan cam biasa dapat free pos utk minimum RM100
Tapi kene order kat website..
Kalo order kat whatsapp tak dapat free post tau..


Saya rancang nak buat starter kit yang lebih besar.
Bagi masa saya buat pattern utk template bulat, dan heart shape ya..
Dan tak lama lagi template bentuk baru pulak akan masuk..
Dan lagi best template saiz besar pulak masuk..

RAsanya akan sampai dalam seminggu camtu..
Dah sampai nanti saya update tau..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment