Search This Blog

27/06/2016

Encik Sailorpos

Salam...

Tengok apa saya buat...

takmo gi keje..
Apa yang dah saya buat pada Encik Sailorpos sampai dia takde mood nak gi keje harini?
Owh..
Monday Blues.... :P

Erm.. malasnya nak pi keje..
Jangan begitu Encik Sailorpos..
Isnin ialah hari yang baik..
Kan dah rehat semalam..
Harini gi keje cam biasa okay..

Good boy.. Good boy..

Ni first time saya buat felt craft bentuk 3D
Ini pun bukan rekaan saya..

Saya follow instruction dia kat SINI

Tapi muka dia tu tukar sikit pastu tambah topi sailor..
Comel tak?

Korang boleh dapatkannya kat KEDAI HANDMADE SAYA
Tapi ada 1 biji je..

Nk tempah bagitau..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment