Making Kad Raya Handmade

Salam.

Good morning dan selamat hari isnin. Dan selamat berpuasa.

Blogger dah start tunjuk kad raya dan collect nama uyk followers yg nak kad raya tersebut.

Saya pula, tak terpikir pasal kad raya.
Tapi lambat. Ingat dlm 5 hari lg nak raya baru pos. Biar kad aampai on time.

Cik Abang suruh pos minggu ni, secepat mungkin, takot lambat sampai. Pos biasa kan,bukan poslaju.

Eh, ye tak ye..
Haha..

Maka hari sabtu dan ahad lepas, pulun la buat kad raya..

A'ah buat taw..
Nama pun craft maker of course la nak handmade..
Huhu..


Kad raya saya memang takde idea lain la. Balik2 ketupat. Hahaha..

Duk cari gak benda apa lagi yg related....
Tapi muka ketupat je yg timbul..
Baik la ketupat, awak menang..



Mula2 nak buat kad guna felt. Memikirkan masa yang mencemburui diriku ini, maka guna kad biasa je..
Cuma ketupat tu je guna felt..

Alhamdulillah..
Siap 50pcs mlm tadi.
Yay! Mencapai target!

Nak buat 50pcs lagi.
Mintak2 la siap cepat.
Kalo bole nak pos rabu ni

Wish me luck ya..

Wassalam


No comments:

Post a Comment