Ketupat Felt Charm

RM15 (include postage)



Lebaran akan kunjung tiba tak lama lagi..
Selain tempan baju raya yang lain dari yang lain; apa kata hias phone korang dengan ketupat charm yang rare ni baq hang...

Camana nak hias?
Kat hujung ketupat mini ni, ada plug dan korang cuma perlu sumbat kat earbud punya soket tu.. Pastu apa lagi bergaya sakan la..
Orang lain mana nak ada benda lagu ni... Hew hew..

MIni ketupat ni memang kecik dan comel,
Diameter dia 3cm je pun..
100% jahitan tangan (handmade)
Diperbuat dari kain felt pastu sumbat dgn kapas..
Punya la ringan, korang tak terasa ketupat bergayut2 gembira di phone kesayang korang tu..

Ready stock dan sedia untuk dipos (tapi better order awal, hujung Ramadhan Poslaju ada delay sket - nanti abes raya baru dapat tak best ar..)


Nak buat sendiri?
Dapatkan bahannya di asma-felt-box.com

No comments:

Post a Comment