Warna Acrylic Felt Baru

Salam..

Siapa suka guna acrylic felt?
Hahaha.. Sama la kita..

Ada berita baik tau..
Kini acrylic felt ni ditambah dengan 10 warna lagi..
Warna acrylic felt yang available..
 Kalo tengok kat gambar di atas, warna yang saya tambah ialah :

Tone Coklat.
Warna coklat ni penting juga untuk buat pelbagai jenis bear, bunny, kitty, doggy, dan haiwan2 comel lain.

Tone Cream.
Warna cream ni juga ada yang pucat, biasa dan pekat.
Penting juga ni untuk buat warna kulit anak patung..

Tone Kuning.
Memandangkan sebelum ni cuma ada satu orange dan satu kuning, maka saya tambah lagi beberapa warna untuk memeriahkan majlis.

Pale pink tu requested by my regular customer.
Dia selalu buat bunga felt dan nak pink yang lebih pucat ala-ala putih gitu,

Tone Green
Warna mint tu lawa la.. 
Striking green pula saja tambah nak geng ngan striking pink.

Carta warna acrylic felt
Ni carta warna acrylic felt yang dah saya siapkan..
Rasa geram je nak tambah lagi 3 tempat kosong tu, tapi tak jumpa warna yang sesuai..

Warna ni semua available tau..
Kalo habis pun akan sentiasa restock.

Order kat website asma felt box cam biasa.
Nak whatsapp pun bole

Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan