Restocked Craft SUpply : Ladybug Kayu

Salam..

Barang yang dah lama takde kini restocked
Apakah itu...?

Ladybug Kayu
Ladybug Kayu!

Inilah gambar ladybug kayu idaman kalbu itu..

Ladybug besar sebelah kiri tu memang ada stok sentiasa..
Ladybug kecil sebelah kanan tu la dah lama takde, sekarang baru restock..

Ladybug ni saya suka tampal kat felt pillow, purse, pencil case dan busy book..
Dah ada yang kecil ni bole la buat hiasan ladybug satu family..
Cute kan..

Nak order cam biasa la kat website asma felt box.
Tak pun whatsapp je..

Wassalam..

Catat Ulasan

0 Ulasan