Nak cari apa

Scrunchies Crochet

Salam.

Tau tak. Saya dah mengandung 8 bulan. Haha tetibe je kan.

Takde intro² tetibe nak beranak dah.

Dah lama sebenarnya tak pegang jarum kait (dan kain felt). Asyik melayan alahan je.

Pada kandungan 7 bulan baru la alahan kurang dan excited pula nak pegang jarum. 

Tapi nak crochet apa ek...

Jeng jeng jeng saya crochet scrunchies.

Macam popular je scrunchie ni kat Tiktok. Ada orang jual giftbox scrunchie semata-mata.
Lawa-lawa pula tu.

Saya decide buat scrunchie warna warni. Bila dah siap tu nampak mengancam pula.

Jom zoom










Setakat ni baru terjual satu, yang kaler purple tu. Alhamdulillah...

Korang kalau nak, checkout je kat shop saya. Ready stock, ready to ship.

Catat Ulasan

ASMA-FELT-BOX