More Chips Keychain

Salam...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kaepada anda yg tgh membaca ni...
Dan maaf zahir dan batin...

Esok dah raya, dan biasa la saya bukan happy sangat sambut raya ni...
Sebabnya:
- mesti saket perut..
- mesti orang tanya bila nak kawen. Dan yg tanya tu berpuluh2 orang , pastu dorang akan bg nasihat yg sama sejak tahun lepas...

Okey, keychain Chipsmore dah siap...
 Yummy! Adik2 semua tergoda tgk biskut ni...

Dan sekarang nak buat Mr Funny Face pulak...
Ni pun nak 10...
Alhamdulillah...


Tapi kene pi bungkus kueh loyang dulu...
Last minit order, dan pasti ada lagi yg nk order...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card