29/11/2010

Blog Review untuk Creative Blogger

Salam...


Tetibe saya baik hati la pulak...
Saya planning nak wat blog review utk creative blogger...


Tujuan sebenar: 
- Bosan, setiap entry asyik CRAFT of THE DAY dan tampal gambar je... Nk tambah variasi dlm blog..
- Nak kenal2 blogger yg creative... Mane la tau ada produk atau service yg rare dan menceriakan hidup..
- Nak exchange banner...


Syarat:
- Ada blog
- Blog yang share projek dan kreativiti korang. Contoh, jahitan, lukisan, pertukangan, atau apa2 saja yang blog owner buat dengan tangan sendiri. 
- Blogshop pun diterima asalkan items tu buatan tangan (handmade, art-work)
- Terbuka kepada seluruh warga bumi...


Cara menyertai:
- emailkan saya: (asema84@gmail.com)
  1. Nickname
  2. Blog URL
  3. Banner 125x125
  4. Tiga handmade/art-work paling cool yg korang wat sendiri. Kalo ianya service atau untuk dijual, sila nyatakan sekali harganya...
  5. Berikan serba sedikit maklumat mengenai korang dan blog korang. Apa2 maklumat menarik utk dikongsi bersama.. Kalo ada tutorial atau tips yg simple2, itu adalah amat digalakkan...

Banner blog tersebut akan saya tampal di sidebar selama sebulan bemula dari tarikh review tu disiarkan..
As a return, sila la bersetuju utk tampalkan  banner saya ni (berserta dengan link ke blog ini) di sidebar blog anda..
Walaupun banner ni hodoh, tapi bersabar la yer.. Sebulan jer...


Inilah banner yang menakutkan tu... Muahahaha...

BAYARAN: Tak perlu bayar... Kalo nk bayar juga, bagi singgit ke tabung masjid...

AMARAN: Blog saya ni tak popular dan takde trafik.. Review ni dibuat sekadar suka2 nk share dan berkenalan dgn mereka yg kreatif. Jadi, kebarangkalian blog anda akan trafik jem setelah review ini disiarkan adalah rendah. 

Review akan dibuat sebulan sekali atau dua kali sebulan...
Jangan segan2 k... 

Wassalam...

4 comments:

  1. wah, betul juga tu kalau asyik tulis bnda yg sme mmg bosan kan??huhu...

    idea awak ni bagus, selain awak berniaga, secara tak langsung dapat membantu rakan2 niaga yang lain dengan membuat review mereka...

    sy x ad bnda kreatif la..hehe but saya support apa awak buat ni..keep it up..=)

    ReplyDelete
  2. Huhu. TQ...
    Mmg boring asyik menampal jer...
    Review ni pun saje nk memeriahkan suasana yg sepi ni...

    Aliennelliz xkan xde apa2 yg kreatif. Lukis2 ke, design2 ke.. Maen Lego pun boleh jgk kot.. Kreatif ape...

    ReplyDelete
  3. hmmm...best nya cadangan...nak join laa...nnt ayeen email asma k

    ReplyDelete
  4. Boley2. Jom sama2 meriahkan suasana...

    ReplyDelete

Adbox