handmade felt craft supplies Malaysia

06/01/2011

My Workshop

Salam...

Aritu saya masukkan barang dlm kedai kan...
Kedai ni kecik je...
10x10 kaki...

Jom tgk kedai saya...

 Ni dari luar...
Papan tanda lama tu takmo turunkan la...
Biar je kot...
Jom masuk...

 Ni gambaran keseluruhan...

 Ini dari satu sudut...

Ni sudut yg satu lagi...

 Cuboar ni je la yg satu2nya peabot yg muat diangkut dgn Viva...

 Dan ni barang buangan yg saya kutip dan jadikan mereka berguna...

Container baru yang akan dibawa utk angkut barang ke Benteng

 Sepahnyer... Malas nak kemas...

 CUba teka saya duk negara mana la ni...

Saya angkut ni semua pada pukul 12.30 tgh malam sorang2....
Meja n kerusi En. Abu nk dermakan utk saya yg kesian ni...
Tapi kalo ternampak kat mana2 meja terbuang, boleh je jadikan meja tersebut berguna kembali...

Apa2 ilmu dan pengetahuan yg saya ada, tanpa berbelah bagi saya boleh share...
If you need it from me; just ask and I'll guide you...
But please, you have to make your own effort to make it happen...
Dun just sit and wait for things to happen...
It won't...

And dun keep asking me weird and irrelevant questions...
I've give the info, please take action and search it by yourself...

Wassalam....


4 comments:

  1. wahwahwah...gud luck akak...kalu duk dekat, dah lama dah ain datang tolong kemaskan...

    ni yang teringin nak turun kuantan nih...

    ReplyDelete
  2. salam asma..seronok tengok dah ada kedai@bengkel craft sendiri..teringin nak ada bengkel kerja2 kraf.kalau dekat2 mau saya jengah ke sana untuk berkongsi ilmu.. by the way..saya doakan selamat maju jaya..

    ReplyDelete
  3. tahniah...! slmt maju jaya... nnt kami jenguk2 kat kdai asma k... rsnya slh srg dr kami da jguk asma kat bntg tmpoh hr...

    ReplyDelete
  4. ain: Huhu... Bengkel ni pun kecik jer. Xde apa nk dikemas. Cuma nk tambah meja utk display je kot...

    SCLover: Mekasih.. Amik kedai ni pn sebenarnya belom ready lg.. Msih blurr nk letak apa dlm kedai... Tgh cari felt yg murah2.. Nk try jual felt dlu..

    Ummi: A'ah. Aritu Dayang dtg.. Lama gak dia lepak kat benteng, sambil2 menjahit felt. Huhu.. Rasa seronok dpt jumpa crafter yg berkongsi minat.. >_<

    ReplyDelete