Pokok sampai Rumah....

SAlam...

BAru2 ni sampai satu parcel kecik dari luar negara...
Seingat saya, saya order felt tp takkan la kecik macam ni parcelnya...
Takkan la supplier gulung2 felt sampai jadi sekecik ni gara2 nk jimatkan kos postage.,.,..

Dengan penuh tanda tanya dan rakusnya saya menyiat2 wrappernye yg ternyata tersangat kuat di seal....
Maka muncul la.....



Button kayu bentuk pokok yang tersangat la comelnye...
Wooooooo.....
Saya sangat sukakan nature, nak2 kayu pulak tu...

Waideminit....
Bila masa pulak saya beli button ni...
Betul, saya ada ushar hari tu, tapi bila masa pulak saya bayar...

Dengan penuh sifat profesional, saya pun mengecheck akaun Paypal saya...
A'ah, betul la saya dah byr...
Tapi tak igt pun saya ada klik utk bayara button ni...

Takpe la .. Dah jadi kan....


So, sape2 nak beli button kayu yg menawan hati ni, bole inbox saya yer...
Harganya 20sen sebiji...
1 pack = 12 biji = RM2.00

Ermmmm.... Bau kayu yg sungguh mengasyikkan...
Huhu.. Sayang nk guna.... 

Wassalam...

P/S: Apesal gambar ni laen2 kaler.. Tak paham la kamera ni.. :(

Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Aku Ibu Muda
AUTHOR
23 May 2011 at 10:10 delete

byk sangat ye shopping sampai tak ingat bila beli :)

Reply
avatar
23 May 2011 at 12:03 delete

HUhu...
Takde la byk shopping...
Byk window shopping tu, tu pasal tak igt bila bayar..
Ngehehe... (malu la plk..) :P

Reply
avatar