Search This Blog

21/06/2011

Aktiviti Si Nocturnal...

Salam...

Malam tadi tak tdo tau... Nak tau saya buat aper..
Meh ler nengok.....


Saya potong2 reben ni...
Nak pack kan siap2..
Ni pun dah nak abes dah.. Arini ingat nak order lagi kot...

 Pastu saya pasangkan ring kecik ni kat HP strap...

Dari kiri, HP stap tak ber-ring; ring kecik; HP strap yg siap dipasang ring; (atas) HP strap yg dah siap di packed..

Masa beli HP strap, dia takde ring tau, kene pasang sendiri la..
Sangat leceh, ni la keje yg paling tidak saya minati dalam berkraf...
Tp utk rehat2kan pikiran (dan berangan menari dlm kebun bunga dgn Shah Rukh Khan) inilah aktiviti yg paling sesuai...
Takyah pikir ape2...
HUhuhu....

Nampak cam "sakok" je meja ni; so saya pun tukau layout...


HP strap yg ber-ring telah dipuak2kan mengikot bangsa masing2...
Lagi senang nak paketkan..
PAndai tak saya <---(ceh, kanak2 pun bole pikir cara ni..)

Lepas dah bosan buat aktiviti di atas, lantas saya menukar plan...

Saya paketkan Starter Pack sebanyak beberapa paket...
Nanti senang, leh capai je kan...





Kadang2 saya tertanya2 gak, kenapa la saya buat entry tentang diary idop kat blog ni...
Kan baik saya wat entry pasal produk n design2 terbaru...
Atau tutorial utk dikongsi bersama...
Atau membuat karangan berkaitan dengan dunia kraf di Malaysia..
Ada jugak faedahnyer...

Tapi kan, citer pasal kesah idop yg membosankan ini pun agak menyeronokkan jugak sebenarnyer...
Haaaa.....Ye ke....
Mungkin saya sorg je yg merasa demikian...
HUhuhuhuhu.....

Wassalam...

3 comments:

  1. mna ada bosan akk..sy sronok bca blog akak..truskn la tulis psl diary hdup akk ye! =)

    ReplyDelete
  2. Huhu... Seronok ke baca... Ingatkan menulis je yg seronok...

    Mekasih Mistrah krn sudi singgah sini... T_T

    ReplyDelete
  3. saya pon suka singgah sini :)

    jom exchange link, saya dah mula nak serius on http://feltomania.blogspot.com

    blog lama tak baru nak hidupkan semula...hehe

    ReplyDelete