Sila klik SINI untuk DISKAUN 3% dan POS PERCUMA

02 August 2011

Bantal Felt

Salam....

Bulan posa ni tak larat nak cakap byk2...
Jadi saya akan tepek gambar je kat blog ni...
Bole la yer...

Dan sape2 yg nk wat gift utk kenduri kawen, sila la email saya yer...
Sebab customer yg nk tempah 2000pcs gift telah mendiamkan diri...
Dan saya pun agak free la jugak bulan posa ni...
Huhuhu....

Kali ni nk tunjuk bantal yg saya jaet utk customer adik sepupu saya...
Jom kita terjah...
 Ni Qaseh punyer bantal...

 Ni Suci punyer bantal...

NI SUfi punyer bantal...

Untuk pengetahuan korang, bantal ni diperbuat dari kain yg lembut dan bukannya kain felt...
Kalo guna felt ia akan jadi keras dan tak best nk golek2 dgnnya...
Felt digunakan utk tepek perkataan dan gambar2 kat atasnya...

Tapi kalo nk wat bantal utk hiasan dlm kete, bole gak guna felt..
Cuma ia tak best nak peluk...

Wassalam...


13 comments:

  1. Bantal ni harganya RM20 sebiji... POstage RM6.. :>

    ReplyDelete
  2. kalo nk order nie kan, blh request x design dia?

    ReplyDelete
  3. Bole... Bole emailkan saya design yg Alia nk tu...:)

    ReplyDelete
  4. paling besar ukuran yang u boleh buat berapa yer..

    ReplyDelete
  5. Siapa saya: Paling besar saya buat ialah 30x20cm.. Tp skrg sy stop kejap buat bantal sbb susah nk dpt fiber area sini,...

    ReplyDelete
  6. kak ada jual fiber skali tak?

    ReplyDelete
  7. Nurul: Sori, sy takde jual fiber.. Fiber saya biasa beli kat kedai jahit kat bandar..

    ReplyDelete
  8. Salam: kalo nak letak picture sendiri, boleh tak?

    ReplyDelete
  9. felt pack 30 clor 2 bsar mna? blh buat sbiji bntal x?rm 40?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felt tu saiznya 23x25cm..
      Bantak kecik bole la... :>

      Delete
  10. felf pack yg 30 clor 2 bsar mna?blh buat sbji bntal x?rm 40?

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..ni macam mane nak order ??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...