1st Timer....

Salam....

Psssttt.....
Adik perempuan saya dah start berjinak2 dgn felt craft...
Dan yg best ialah jahitan beliau sgt kemas...

Tengok ni....


Ni ialah hasil pertama dia...
Cantik kan,,... >_< 

Walaupun design saya, tapi dah paskan kat dia utk buatkan...
Memandangkan mood berkraf sy agak berkurangan....

Kini saya kembali ke Acrylic Felt...
Jiwa saya lebih dekat ngn felt lembut berbanding felt yg keras ni....

Sy tgh buat projek baru...
Sebenarnya 2 projek baru, tapi rasa cam tak sempat je nk siapkan...
Tak kesah la...
Dapat siapkan satu pun jadi la...

Wassalam.....


Comments

  1. salam, apa beza acrylic felt dgn felt yg biasa skrg ni?

    ReplyDelete
  2. Acrylic felt ni texturenya mcm wool felt.. Dia lembut dan tebval sket.. Best kalo wat plushie.. Cuma cepat berbulu...

    Polyester felt ni keras sket tp lambat nk berbulu.. dan senang potong... Kalo wat purse sesuai guna polyester...

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card