HELP!!!

Salam...

Kenapa saya takleh komen, post, reply, check inbox and tukar password kat FACEBOOK saya...

Adik2 sy punya FB takde masalah pun....

Ada 8 messages n 17 notifications xleh check (n respond)...

HELP!!!!


Comments

  1. TOLONG CHECK EMAIL ! atas nama, fiqra91@gmail.com

    hak saya sebagai customer !

    ReplyDelete
  2. Owh sama cam kalau bukak fb ngan pc kat office sy.Rupernya pc kat off guna internet explorer yang zaman datuk nenek yang wajib kena lupus.Bila upgrade to latest version IE, baru ok:)


    P/s : Gatal tangan nak komen jugak:)

    ReplyDelete
  3. Ek...
    Sy dh try buka kat lappy adik n galaxy tab member, tp msih x dpt buka...
    Sayang sgt akaun tu.. T__T

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card