Mata-Mata Gelap dah Sampai....

Salam....

Erm.....
Watpe tu Asma.....
Jangan buat yg tidak2....
Kami senantiasa melihat anda....
Muahahahaha!!!


Ya, kami la yg berkata2 itu.....

Huhuhuhuhuhu...
Google Eyes ni baru sampai beberapa hari lepas...
Actually, parcel ni dh lama dah order...
Tp tak sampai2.....

Lepas contact ngn supplier, depa kata parcel sy telah hilang dalam perjalanan ke mari...
Mungkin mereka berjalan2 di atas kapal sambil melihat2 permandangan...
Almaklum la... 
Nama pun mata kan...
Takkan tgk sesama sendiri je dalam kotak tu....
MUahahahaa...
(Alamak, tak kelakar..)

Wokep...
RAsanya korang tau kan apa kegunaan mata ni...
Ia sangat berguna untk membuat mata pada craft korang...
Sama ada nak wat felt dinosaur, felt pacman, felt kanak2 yg comel macam saya, ataupun nak saje2 tampal mata ni kat seluruh felt biar nampak cam saket jiwa......

Ni antara contoh mata yg pernah saya tepekkan ke atas mangsa2 yg terlibat...


Rasaksa dalam Pacman.... Ntah bila masa depa ni senyum...
HUhuhu...


Kalo macam ni la muka roti, sampai tahun depan pun tak sampai hati nak makan...


Ni hasil karya adik perempuan saya... 
Ala2 Patrick Star la ni... Bole ea...
Huhuhu...

Tapi mata ni tak sesuai utk buat felt power ranger atau kesatria baja itam... (sbb dorg pakai helmet kan, mana nampak mata)... Felt Action Kamen pun tak sesuai tau tak...

Kalo degil jugak, ikot suka korang la.... 
Nak jadi kreatif pun bole juga....
There's no boundaries in making craft,,, 
Huhuhu....

Skrg saya dah bole la buat craft yg ada mata...
Actually, saya tak suka buat craft yg ada muka sebab saya rasa cam dorang asyik tgk saya je..,,
Dah la ramai2 pulak tu nengok saya...

Teringat kat chucky....

Harga saya bgtau esok ea.... 

Wassalam....


Comments

  1. assalamualaikum..boleh tak jd my sponsor utk my first contest :) jasa baik amatlah dihargai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole... Nk brg apa... Bg detai kat saya ek... asema84@gmail.com

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card