RBT GA

Salam...

Haaaa.....
RIGHTBRAIN THINKERS menganjurkan GA yg sgt best sempena ulang tahun kelahiran kami...
Huhuhuu....

Apa lagi... JOm ar join.. >_<


Walaupun saya ialah admin tapi dh lama sgt tak menyumbang dlam RBT ni..
Nampaknya saya mesti berubah mulai harini...

Saya turut menumbangkan hadiah utk GA ni...
Tapi hadiah tu tgh jahit la...
Huhuhu.. (teruk betul..)

Apapun saya kan uploadkan hadiah tu lepas siap jaet ek...

Tungguuuuuu.....

Wassalam....






Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
einz
AUTHOR
20 February 2012 at 12:27 delete

warghhh...nak sgt join tp tak fhm syrt die~

Reply
avatar
20 February 2012 at 13:20 delete

Alamak.. Senang je...
1. Klik gambar tu --->smpai kat page kat FB
2. Pastu kul2 sat gi kuar 1 soklan, cepat2 jawab
3. Penjawab pertama yg betul akan dpt hadiah...

Pastu kalo x menang takpe, nnti muncul soklan seterusnya...
Kul bape tak pasti plk sbb sy tak handle GA niey.. T___T

Sila pastikan anda menang...

Hadiah sy akan menyusul....

Reply
avatar