handmade felt craft supplies Malaysia

20/02/2012

RBT GA

Salam...

Haaaa.....
RIGHTBRAIN THINKERS menganjurkan GA yg sgt best sempena ulang tahun kelahiran kami...
Huhuhuu....

Apa lagi... JOm ar join.. >_<


Walaupun saya ialah admin tapi dh lama sgt tak menyumbang dlam RBT ni..
Nampaknya saya mesti berubah mulai harini...

Saya turut menumbangkan hadiah utk GA ni...
Tapi hadiah tu tgh jahit la...
Huhuhu.. (teruk betul..)

Apapun saya kan uploadkan hadiah tu lepas siap jaet ek...

Tungguuuuuu.....

Wassalam....






2 comments:

  1. warghhh...nak sgt join tp tak fhm syrt die~

    ReplyDelete
  2. Alamak.. Senang je...
    1. Klik gambar tu --->smpai kat page kat FB
    2. Pastu kul2 sat gi kuar 1 soklan, cepat2 jawab
    3. Penjawab pertama yg betul akan dpt hadiah...

    Pastu kalo x menang takpe, nnti muncul soklan seterusnya...
    Kul bape tak pasti plk sbb sy tak handle GA niey.. T___T

    Sila pastikan anda menang...

    Hadiah sy akan menyusul....

    ReplyDelete