Grossgrain RIbbons 9mm in da House....

Salam...

Erm....
Bila belek balik gambar2 utk diupload kat blog n FB, didapati dha terlalu byk gambar2 craft yg saya tak amik...
Lepas siap, pos...
Lepas siap, pos...

Bilanya nak update produk..? (-___-)"
Xpe la... Benda dah jadi kan.,...

Skrg dlm proses re-organizing balik jadual harian, stok, documents, dan updating mana2 yg dah berhabuk tu... Terutama sekali riben...

Patutnya awal2 lagi dah remove gambar riben2 ni (sebab kebanyakannya dah out of stock)...
Tapi selalu tak terpikir...
Bila ada org order mula la terkial2 minta maaf sbb stok dh abes, tapi riben baru ada...
Bila org minta gambar riben baru, terkial2 lagi minta maaf sbb belom amik gambar lagi...
Ape punyer perangai ni haaaa.....? :P

Baek la...
Masa utk berubah,...
Bateri dah beli.. Masa dah lapang...
Apa lagi.... Jom tgk riben2 baru ni... YeeeeHaaaa!!


CORAK 1 : EVERLASTING LOVE GROSSGRAIN RIBBONS - 9mm

Pink Striking

Ijau

Biru

Pink Lembut


CORAK 2 : RETAK SERIBU GROSSGRAIN RIBBON- 9mm

Black

Blue

Pink
Brown


CORAK 3: HEART GULING2 GROSSGRAIN RIBBONS - 9mm

Emo Pink

Girly Pink


CORAK 4 : RIMAU BINTANG DWI-KALER GROSSGRAIN RIBBON - 9mm

Albino

Red


CORAK 5 : POLKA-DOT GROSSGRAIN RIBBON - 9mm

Ijau


Byk ni je la yg ada setakat ni...
Next week sy order ribbon lg tau...
Ada sape2 nak request corak... 
Sile2.. Jgn segan....

Wassalam....



Previous
Next Post »