Baru balik...


Salam...

Hai seme...
Cam dah lama dah tak online... (4 haru je baru.. Huhuhu..)
Saya baru balik semalam dan tak sempat nak poskan seme brg smalam..
Cuma barang yg dah pack je berjaya diposkan...

Jap lagi saya nak continue packing dan petang nanti baru reply seme borang, PM dan email...
Tadi check ada 2 page email baru kat inbox..
Jap ek.. Saya akan reply secepat mungkin...

K, jom sambung keje...

Wassalam... 
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
23 October 2012 at 08:57 delete

nak tau borong apa kat nilai tu ha...hehehehe

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
25 October 2012 at 05:22 delete

Huhu..
Borong doorgift je..
Kui kui kui... :P

Reply
avatar