23/10/2012

Baru balik...


Salam...

Hai seme...
Cam dah lama dah tak online... (4 haru je baru.. Huhuhu..)
Saya baru balik semalam dan tak sempat nak poskan seme brg smalam..
Cuma barang yg dah pack je berjaya diposkan...

Jap lagi saya nak continue packing dan petang nanti baru reply seme borang, PM dan email...
Tadi check ada 2 page email baru kat inbox..
Jap ek.. Saya akan reply secepat mungkin...

K, jom sambung keje...

Wassalam... 

2 comments:

  1. nak tau borong apa kat nilai tu ha...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..
      Borong doorgift je..
      Kui kui kui... :P

      Delete