Penaja

Penaja
Nak beriklan atau review bisnes kat asma-felt-box? email asema84@gmail.com

10/29/12

Bunga Felt Rose - Jambangan Bunga Simple

SAlam...

Selamat pagi Isnin...
Erm.. RAsa cam malas kan arini...
Mmg pun.. Perot masih x berapa sehat sbb byk makan...
Huhuhuuu....

Haritu kan saya dapat satu order yang baru.. Order yg tak pernah saya buat sebelom ni...
Iaitu Jambangan BUnga Felt versi Simple ...
Versi simple sebab cuma bunga ros felt 3 kuntum dan dibalut plastik...

Nak tengok tak...?
Jom la tengok... ^___^

Bunga konvo felt 30pcs.. ^_^

Sebab rasa sayang nak lepaskan, saya amik gambar byk2 kali...

Ni muka mereka...
Saya guna acrylic felt beberapa kaler...

Comel tak jambangan bunga felt ni..? Comel tak..?

Actually nak buat felt rose ni senang je....
CUma nak menjadikan setangkai bunga tu tak mudah (bagi saya)..
Sebab saya tak minat bunga...
Ni pun ibu yang ajarkan cara nak buat ni...
Tepinga2 je saya tengok ibu buat tangkai yang pertama dengan begitu tangkas sekali..
Ibu memang pandai bab2 ni...
Saya je, bab2 ape pun tak pandai...
Kuang kuang kuang...

Harap tuannya suka jambangan bunga felt ni...
Huhuhu.. Sebenarnya ada beberapa idea lain lagi, tapi tak dapat meneruskan niat tu...
Kene sticked to the budget...

Sesape nak tempah bunga ni, isi borang je ek...
Tetibe rasa seronok la pulak buat bunga... 
Hohoho...

Owh...
Ada barang baru masuk kedai tau...
Esok saya tunjukkan ea...

K, nk pi pos brg jap..
Pastu nak sambung wat order yang terakhir bulan ni...
Chaiyuk2 Asma!!

Wassalam...


8 comments:

  1. cantik!! nnti time ada kawan konvo bolehla bg jambangan bunga gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..
      Buat banyak2 kuntum dan penuhkan plastik tu bagi meriah lagi...
      Takpun buat bunga crochet..
      Pergh mahal tu nilainya, tak de kat tempat lain dah...
      ^_^

      Delete
  2. sy ingin bertye, rape kos utk 1 jmbang bunga tu erk..?

    ReplyDelete
  3. salam,nak tanya..30pcs tu bape ye harganye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harganya RM6.00/pc...
      Belom termasuk pos...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan

Hai. 

Pembelian melalui borang tiada diskaun dan pos percuma ya.. :)

Diskaun 3% dan pos percuma hanya valid untuk pembelian di website asma-felt-box.com 

Saya nak
Name:
Email Address (sila pastikan email ni betul)
Alamat
Poskod
No. Tepon
Pesanan dan kuantiti

Saya faham bahawa:

Borang ni akan dibalas dalam tempoh 36 jam sbb kadang2 Asma pulun menjahit atau menikmati idopnya di alam nyata

BArang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum

Bayaran yang dibuat harini, barangnya akan dipos esok (kecuali barangan handmade)

Atau bole terus email saya kat asema84@gmail.com

Atau whatsapp ke no : 013-9325870 

sms tidak diterima. Maaf..

Mekasih tau.. ^_^


Form provided by Freedback.

Followers