Work in progress : Handmade felt coin purse

Salam...

Malam tadi buat ni...
Felt coin purse bentuk owl...
Nak join booth minggu depan...
Huhuhuhu..
Tak serik2 lagi join booth...?

Actually nk stop dah, tapi dh janji nk join, jadi ni kira last join la..
Pasni tak nak join booth dah utk sementara waktu...
Banyak abes duit je...

Huhuhuhu....

K la, nak gi jalan jap...
Sabtu ni nk relax2, esok lusa pulun balik...
Kuikuikui...

Wassalam....

Comments

  1. Asma,
    comel owl purse.
    Bila dah buka meja, rasa nak buka meja je yek. Sebab customer depan mata, lain thrill dia. :)

    ReplyDelete
  2. Betol tu kak.. gian sgt nk buka booth.. T__T

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card