05/10/2013

Felt Flowers!

Salam...

Semenjak dua menjak ni perasaaan saya bercampur baur...
hepi sangat.. Gelisah sangat.. Sedih sangat.. Marah sangat.. Lapar sangat...
Saya sendiri pun tak tau kenapa..

RAsanya hormon saya sangat tak stabil la...
Tekak saya ni asyik nak makan keju, coklat, air gas, makanan yang pekat pekat.. Ntah la...
Melebih2 pulak.. Hahahahha...

Rasanya makanan area tempat tinggal saya ni memang tak sedap la...
Haritu beli mi hun, berlengas... Tau tak..? Bukan basah atau lembab macam tu tp macam berlengas.. Macam nasik basi kita pegang pastu dia melekat-lekat kat tangan.. Bila bau ok je..
Tapi tak sanggup telan...

Kesian Cik Abang belikan utk saya (sebab saya siap msg lg minta mi hun) pastu saya pegi buang pulak..
Bukan saja2 nk buang.. Tak sanggup la telan berlendir2 camtu...
Ingat nak buang time dia tak nampak; tapi dia nampak je apa saya buat..
Aiyooooo.....

Sekarang ni saya kepingin makan kek coklat..
haritu dah beli dah tapi tak kene pulak dengan selera...
Ada jual tepung kek coklat moist kat online; tapi masalahnya saya taknak masak kek.. Saya nak makan je.. (teruk kan...)
Nanti nk gi Secret Recipe mkn cheese cake pastu nak gi makan donat kat Apple...
Woooo.... Bestnya Bestnya...

PAstu apa lagi nak?
Pastu apa lagi nak?

Wokep, sebelom saya gila baik saya tukar perhatian ke bend ayang lebih berfaedah..

Bunga bunga Felt!!

Bunga ni saya nak buat brooch...
Senang je bunga ni sebab saya guna machine...
Haaaa.. Tak aci.. tak aci!

Aci je la...
Saya ni tak pandai potong bunga...

Cantek kan...
Saya meluangkan masa dengan penuh bermakna dengan depa ni...

NI yang dah nak siap

Sape nak tempah isi je borang tu...
Nanti saya reply
Tapi pastikan korang isi email tu betul..
Sebab banyak jugak yag failed delivery gara2 alamat email dah salah...
Nanti korang ingat saya sombong pulak, padahal saya baik je... (cewah! angkat bakul sendiri nampak)

Ok jom...
Kita tanam bunga-bunga ni sekeliling rumah...
(Iyo la tuu)

Wassalam...


No comments:

Post a Comment