Bantal Felt: Hello Kitty and Captain America for Birthday

Salam...

Camana puasa korang...?
Kering tak?

Saya yang duk kat umah ni pun terasa-rasa kekeringan..
Apa lagi yang duk dalam air cond atau keje luar..
*bukan la duk dalam air-cond, duduk dalam bilik berekon la maksudnya.. Hehe..

Nak tunjuk korang, sebelom puasa punya order...
Dalam puasa ni, ingat malas amik order sebab lapar tak larat
Tapi rezeki kan.. Rezeki datang, mana bole tolak..
Tak baik gitu...

Ni la antara last order tu..
Korang yang follow saya kat Facebook, twitter dan Instagram mesti dah pernah tengok benda ni kan...

Bantal Felt for Birthday
Corak Captain America

ni satu lagi..
Bantal Felt Birthday
Corak Hello Kitty

Design ni adalah design dari kastemer..
Saya ikot je...
Yang bestnya dia bagi dalam bentuk draft bergambar..
Jadi senang nak ikot...

Seronok sangat jahit order ni tau...
Rasa nak jahit lagi..
Huhuhu...

Okay la.. Cakap banyak2 nanti dahaga pulak..
(macam la cakap, walhal menaip je pun.. huhu)

Harini nak buke ape ek..?
Saya ingat nak makan kepak ayam la yang jual kat bazaar tu..
MAcam sedap je rupa dia..
Kalo dah lapar tu, semua benda pun nampak sedap kan..
Huhuhu...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment