Beads Bentuk Kipas

Salam...

Korang perasan tak semalam ada 2 update etry dari blog ni yang menyenaraikan nama artis lelaki...?
Pastu korang buka link tu, tapi tak muncul pun blog entry tu..
Hahaha..

Actually itu adalah salah satu topik dalam Cabaran 30 Hari..
Time saya screening senarai cabaran tu semalam, saya pun terpandang la topik yang menarik tu dan tak semena2 muncul wajah2 mereka yang menarik perhatian saya...
Lantas saya taip terus nama2 dorang sebelom saya terlupa..
Time nak save tu dah tersilap tertekan publish...

Adoi,,
Rugi betul..
Tak saspen la macam ni kan..
Semua orang dah tau... Spoil je..

Nak buat macam mana.. Terlajak perahu bole diundur..
Hehe..

Orait..

Barang baru lagi harini..
Apakah itu?


Beads Bentuk Kipas

Sebenarnya saya sendiri pun tak tau nak namakan apa beads ni..
Nak namakan lollipop macam tak kene je..
Last2 nama kipas je la..


Beads bentuk kipas ni saiznya 12mm
Mixed kaler...

Harga RM1.50/10pcs
atau RM13.00/100pcs.


Nak order, bole isi borang atau order direct kat asma-felt-box.com

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card