Search This Blog

26/10/2014

Poslaju : on-demand Pickup

Salam...

Ada pengumuman sikit untuk korang..

Mulai esok (27hb Oktober 2014), asmafeltbox akan menggunakan servis #poslaju on demand pickup dimana Encik Posmen akan datang ke rumah dan pick-up semua semua order. 

Posmen datang dalam pukul 2.00-3.00pm camtu. 

Oleh itu sesiapa yang buat pembayaran sebelom encik posmen datang, order korang akan dipos hari yg sama. 

Kalo bayar selepas dia amik barang, akan dipos esok harinya. 

Barang dipos setiap hari kecuali sabtu, ahad n public holiday.

Ni utk craft supply je tau. Utk handamade amik masa utk disiapkan.

____________________________________________________________________

Orait..
Nak belanja gambar harini..


Felt Pillow untuk bithday present

Felt pillow ni diperbuat dari acrylic felt (obviously)
Dan coraknya tu saya guna polyester felt

Rasanya pasni nak guna kain lain pulak la untuk bantal sebab ramai request bantal utk peluk2..
Felt ni lama2 akan berbulu, jadi tak sesuai nak buat bantal busuk..

Sebelom ni saya ada guna kain flannel dan fleece tapi warnanya tu limited..
Kadang2 ada, kadang2 dah abes..
Tu yang tak syok tu..
(Kain tu saya beli kat kedai mamak je)

TEngok la camana kot2 ada rezeki jumpa supplier kain utk bantal ni..

Doakan ya..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment