Cabaran Menulis Entry dengan Tulisan Tangan

Salam..

Miss Lekat Lekit Story telah menganjurkan satu cabaran iaitu:

Cabaran Menulis Entry dengan Tulisan Tangan.


Dengan penuh ketakutan saya menyahut cabaran itu...

sila klik untuk paparan lebih jelas
sila zoom untuk paparan lebih jelas
Saya tau apa status tulisan saya tu, jadi tak perlu la nak "puji" ya..
Sebab tu kat sekolah dulu selalu ada masalah nak tulis dengan baik terutama ketika ujian..
Tapi kan, yang best penulisan saya selalu dapat A tau..
Dari form 1 ke form 5
Yg dapat B biasanya surat la..
Surat susah tau..

Sape2 nak join cabaran, sila2 la ke link di atas..

Wassalam...


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
19 March 2015 at 14:38 delete

berhati2 saya baca.. ni tulisan golongan profesional hahahaha.. apapun thanks sudi sahut cabaran ni.

Reply
avatar
eima
AUTHOR
24 March 2015 at 14:38 delete

good luck fuh pening jugak aku nk membaca nye ..... hehehe

Reply
avatar