Butang BUnga Sakura

Salam...

Selamat hari Isnin..
Bercuti ke tu...
Cuti sekolah 2 minggu ni takkan duk umah je kan..
At berkelah tepi pantai, tepi tasik pun dah cukup best..

Ada barang baru ni...

BUTANG BUNGA SAKURA


Butang bunga memang dah ada..
Tapi geram pulak tengok rupa butang ni..
Rembat je la segantang..

Warna seperti dalam gambar..
Sepaket ada 10 biji mixed colour..

Bole order kat website saya : asma-felt-box.com

Jom terjah!

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card