CUTI!

Salam..


Kami bercuti harini..

Semalam ialah last day pos barang (tanda bintang dalam kalendar tu

Cuti bermula Khamis sehingga Isnin (yang bertanda love biru tu)

Next post barang ialah pada hari Selasa (tanda bulat merah)


**********

Korang boleh order macam biasa kat website saya yang kiyut ni:


order tersebut akan diproses dan dipos pada hari Selasa minggu depan..
In shaa Allah hari Rabu akan sampai..

Jumpa lagi hari Selsa depan..

Bye bye..

Wassalam..
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Nur Madihah
AUTHOR
9 August 2015 at 12:02 delete

Salam sis, sis ada jual lg tak transfer paper?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
10 August 2015 at 23:16 delete

Salam sis..
Transfer paper dah out of stock.
Stok baru akan sampai dalam akhir bulan ni.. :>

Reply
avatar