Cuti...

Salam..

asma-felt-box akan bercuti mulai Selasa ni (20hb Dec 2016) sehingga Khamis minggu depan (29hb Dec 2016).

Oleh itu last pos ialah pada hari Isnin ni (19hb) dan next post selepas balik bercuti ialah pada Jumaat minggu depan (30hb).

Kami akan balik kampung kat Pahang kejap, pastu bertolak ke Johor sebab ada kenduri kahwin sepupu saya.. Tu yang cuti lama sikit. Bukan nak sambut Krismas tau. Hahaha..

Korang boleh drop order macam biasa kat asma-felt-box.com

Saya tak galakkan korang whatsapp saya dalam tempoh cuti ni kerana kebarangkalian yang tinggi saya tak check phone aka tak online.. Kalo lapang saya online juga, tapi biasanya dah balik kampung dan jumpa sanak saudara jarang nak online sebab seronok borak2.. Almaklumlah keluarga besar. Pakcik makcik sahaja dah 24 orang, sepupu nak dekat 80 orang.. Ada je benda nak borak nanti.. Hohoho....

Oleh itu saya tak dapat nak janji akan balas whatsapp dalam tempoh bercuti ni nanti..
Apapun, bole drop pertanyaan, cuma akan dibalas pada 30hb nanti..

Digalakkan order kat website..
Nanti dah bayar, maklumkan dan 30hb nanti saya terus packed dan pos..

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card