Printable Kalendar 2017

Salam..

Memandangkan tahun ni saya lupa nak tempah kalendar untuk customer tersayang; maka kene tebus balik la kan.. Hew hew..

Semalam saya dah create kalendar 2017 dan print satu contoh..
Nak tengok tak..


Kiyut tak...

Ini pula muka penuhnya untuk 12 bulan.. ^_^

video

Sori la, simple2 je..

Kalo nak, bole download dan print sendiri..
Pastu staplerkan dia dan selotap dengan selotap comel2..
Pastu tampal kat dinding..

Siapa yang belom ada calendar lagi bole muatturun kat sini:

DOWNLOAD KALENDAR 2017 

Selamat Tahun Baru..
Happy Crafting!

Wassalam..

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card