Acrylic Felt Warna Peach (warna kulit)

Salam..

Ramai juga yang request felt lembut warna peach untuk buat muka plushies..

Oleh itu saya masukkannya..
Hahaha...

felt lembut warna peach

Kiut tak warna ni..
Ni warna peach..
Ala-ala warna kulit anak patung/plushie gitew..


Stok felt lembut pun dah sampai minggu lepas..
Jual punya jual akhirnya tinggal banyak ni je..

baru berkesempatan susun
Tengok kat situ, warna red dan abes..
Warna purple pun tinggal 1 meter je..
Jangan bimbang...
Minggu depan (probably hari Selasa) stok satu lagi akan sampai..
Kali i banyak purple..

Nak order jangan segan2 ya..
Order je kat website tu..

Whatsapp pun bole..
Lambat sikit la replynya.. Sebok menjahit..
Huhu..

Wassalam...
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.