Search This Blog

04/08/2010

Keychain MyVi dan Donat Taj Jadi

Salam....

Saya nk update brg baru...

Keychain kete adik tu, die minta wat yg baru, sbb tak praktikal letak num plet kete pd keychain. Nnti kunci hilang, org tau tu kunci kete yg mana...

Memandangkan kete adik ilah MyVi kaler grey metalik, so saya pn dgn berhempas pulasnyer sedaya upaya wat design kete tu...

Penat seh...


Ni la keychainnya. Cute tak...
Pergh... Sikit punyer payah siot...
Lepas dh lega wat design yg sket punyer payah tu (bukan susah sgt, cuma takde templlate so kene la pkir sendiri), saya pn wat satu la keychain donat tradisional....

Tapi tak jadi donat.
Jadi kuih gelang la pulak...

Adik2 kata mcm kuih menderam...
Yeke...

Haha...
Sabar je la...


Wassalam....

1 comment:

  1. cute jer jeychain myvi tu.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    RAGAM SI BLOGGER

    ReplyDelete