Muah!

Salam..



Nak dengar citer tak...


Arini befday Pakwe...
Jadi Makwe pun wish "Hepi Befday, Baby" .... >_<


Awak, terima kasih krn igt befday saya...
Kasihmu diterima, sayang...


MUah!

- TAMAT-

P/S: Saya harap citer ni tak di'rated' 18SX...




12 comments:

  1. eee 1 comeyy nyea ! nak boleyhh ?!

    ReplyDelete
  2. Boleh diadaptasi jadi movie romantik neh...

    ReplyDelete
  3. Comel kan....
    Kad befday customer niey..
    Adegan cium tu berlaku dgn tak semena2.. HUhuhu...

    Cipta rekod, berjaya siapkannya selama 2 jam, keseorangan di kedai dobi pukul 12mlm dgn ditemani citer Die Hard..

    Huhu.. What a memory.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Salam, nak tanye, 4-hole button yang kale itam kt gamba atas skaly saiz bape ye?

    ReplyDelete
  5. Walnut: Ni butang baju biasa.. Saiznya dlm 12-13mm.. Yg mcm butang baju sekolah n kemeja... :)

    ReplyDelete
  6. Ade jual x?bape kale yang sis ada?

    ReplyDelete
  7. Sy xde jual.. Beli kat kedai jahit kat bandar ni...
    Hganya 5sen sebiji...
    Byk gak kaler yga ada..
    Nk sy belikan ke...

    ReplyDelete
  8. eh xpe2..nt sy nk survey kt tmpt sy dlu..

    ReplyDelete