SENTAP!

Salam....

PAgi tadi saya sentap tau....
Tgk pic ni....



Pastu baca link ni---> SENTAP BEB!

Ada tak korang nampak sesuatu yang ganjil atau sesuatu yg cam seakan2 pernah kulihat tapi di mana ya...?

Malas nk cakap banyak, cuma saya dah disable right click...
Maaf sangat2 kpd sesiapa yg nk copy apa2 kat blog sy dgn tujuan nk share ilmu...
Apapun sy tgh amik masa utk watermark kn setiap gambar kat sini supaya takde org bole copy... (Walaupun kalo nk copy gak mmg ada cara kan...)

Ekceli....
Kalo korang nk guna gambar sy utk tujuan yg baik, tidak menyalahi undang2 negara mahupun undang2 Islam, korang bole minta izin sy; dan InsyaAllah sy izinkan asalkan korang link kan ke blog saya.

Kalo takmo letak link pun bole,  korang mention camni kat gmbar tu"Ini adalah gamabr dari seorang crafter yg comel dan berbakat besar dan saya telah pun mendapatkan keizinan dr beliau utk menggunakan pic yg menakjubkan ini. Namun sy enggan memberitahu siapakah empunya gambar demi mengelakkan korang beli dari dia. Dan dia dh bersetuju setelah diberi rasuah sebanyak RM1000.00. Korang kene beli dari saya tau."

Haaa... Kan senang...
Win2 situation...

Kalo rasa keberatan nk membuat salah satu dr perkara di atas, sila snap pic sendiri...
Kalo dh nama crafter dan supplier, takkan susah sgt kan nk snap gambar. Barang dh ada kn....

Moral of the Story kpd Crafter: SILA LETAK WATERMARK BESAR2.. JANGAN MALAS MACAM SAYA...

Wassalam....

Cari Blog Ini