08/12/2012

Bantal Felt: Wedding Pillow


Salam....

Wah, akhirnya sampai gak hari cuti....
Erm, nak wat ape arini...?

Obviously, mesti la wat doorgift... Banyak lagi belom siap ni..
Tak sampai ati nak kira, nanti saket perot lagi....
HUHUhuhu...

Arini nak wat sebanyak mungkin doorgift tu..
Mungkin dalam 20 biji...? Cam tak mungkin je, tapi try la ek..
Mana tau kot2 berjaya... 
Kui kui kui....

Baru2 ni dapat tempahan bantal felt..
Jarang dapat tempahan bantal, dan dalam kesibukan ni terima juga tempahan ni...
Dia minta buatkan wedding pillow. 
Dan ni ialah ga,bar wedding pillow yang masih belom siap sepenuhnya...

Bantal felt

Actually bantal ni bukan felt, tapi disebabkan decoration dengan felt anggap bantal felt jgk la ek...
Mana hasil akhirnya...
Malang betol la... 
Saya tak amik gambar pun hasil akhirnya tu...
Saket ati...
Kenapa la selalu je tak teringat..
Tak best! Tak best! Tak best!

K la.. Takmo bebel panjang arini.. Nak wat keje (konon)..
Jom jom...

Wassalam...



2 comments:

  1. selalu lupa hamek gambar barang yang dah siap...aish...kenapakah selalu begitu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la.. Tak sabar nak kawen kot.. Kui kui kui.. :D

      Delete

Adbox