Wishlist 2020


Assalamualaikum.

Sebenarnya takde apa pun nak tulis tentang azam baru. Tapi rasa tak kene je bila tak tulis.
Huhuhu...

Jangan la kita recall tentang azam tahun lepas sebab confirm tak buat pun. Kikiki...

Tahun ni asma-felt-box takde azam tau..
Cuma ada wishlist.

Wishlist asma-felt-box 2020.

1. Nak reply whatsapp 
Dah lama sangat tak reply whatsapp. Saya pun taknak membebel/merungut pasal kenapa saya tak dapat reply whatsapp. Cuma saya baru je dapat idea camana nak reply whatsapp tanpa mengabaikan anak, dan tanpa buat anak berminat dengan phone. Saya akan cuba start next week. Wish me luck.

2. Nak jual handmade
Nak jual handmade camana, buat pun tak. Huhuuuuu. Tahun ni saya nak buat ready made craft dan jual di website cam biasa. Maybe buat 3 jenis handmade. Dah ada idea tapi tak tahu nak proceed yang mana satu.

Itu je la 2 wishlist.
Banyak-banyak karang tak terbuat pulak.

Pasal blogpost, igtv, youtube tu rasanya masih belom mampu buat.
Subscribers dah 2k tapi takd evideo baru.
Saya pulak rasa sedih, buat channel tapi takde rancangan baru.

Maaf semua :'(



Wishlist 2020 Wishlist 2020 Reviewed by Asma on Januari 03, 2020 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.