23/08/2010

Octo Couple Charm

Salam...

Yup...Gu Jun Pyo masih belum siap walaupun dah berkurun lama tersusun rapi dalam box..
Mungkin sbb cam rumit je kan, tu yang selalu je hilang mood nak wat...

Tup... tup...
Design laen pulak yg berjaya disiapkan...


Ni la design baru tu.
Saya namakan dia OctoGirl...
Huhu...
Comel kan.. Comel kan... (Perasan sendiri)...

Ala.... Cian pulak tgk Miss. Octo sorang2...
Teringat kat diri sendiri....
Takleh jadi ni...


Saya terus carikan jodoh untuknya...
Maka muncullah OctoBoy yg kacak...
Alamak, moncongnya tersenget la pulak...

Senget pun senget la labu...
Demi cinta, kecacatan itu la menarik bagi mereka...
Cewah!


Alalalala....
Manjanya dier....

Lepas adik tengok Octo Couple ni, dia terus tarik muka...
Mesti la...
Gu Jun Pyo kesayangannya pun belom siap, pi siapkan yg laen plk...
Sorry la dik...
Takpe2. Pasni Kaklong buat.. (dah brape kali pasni dah, Kaklong...)

Okey...
Takmo cakap banyak, nak sambung wat Gu Jun Pyo...

Henshin!

2 comments:

Adbox