Handphone Pouch Berzip

Salam...


Kelmarin saya siapakan HP pouch berzip...
Ni 1st time jahit zip...


 Ni muka depannya...
Zip berbentuk L...
Payah gak jahit zip ni ek...

 Ni bahagian belakangnya pula...
Kosong je...

Sebelah dalamnya...
Double layer ni tau...
Mmg comey...

HP pouch ni plain je kan...
Dan kalo korang perasan barang2 saya biasanya plain or hampir plain...
Ada sorang kakak tegur, plain je nampak tak menarik...

Cuma saya mmg suka plain...
Bercorak pun suka skit2 jer...
Kakak tu suruh tambah bling2 dan labuci...
Biar nampak mahal...

Saya faham... tapi kurang faham nak bermain dengan labuci, manik dan bling2...
Sbb saya sendri tak tertarik dgn labuci dan manik...
Mmg suka plain...

Sebenarnya jiwa saya ni kurang kewanitaan..
Lebih kepada simple dan kebudak2an sket...
Suka cute n colorful....
Dan juga dwi kaler...


Apepun, kene la blaja2 biasakan diri dgn benda2 ni...
Maybe lama2 boleh faham la kan...

Wassalam....


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
24 December 2010 at 10:56 delete

mungkin leh jahitkan corak bunga atau word yang best2 mcm love ke...cantik...

Reply
avatar
DaHLia
AUTHOR
24 December 2010 at 14:39 delete

comel..
1st time jumpa org Kuantan buat felt.
nanti kalo akak nak tempah, leh cari asma kan? jimat kos pos :D

eh, midtown esplanade tu kat area mana? akak tak pernah tahu pown

Reply
avatar
24 December 2010 at 20:06 delete

Rosputih: Saya tak pandai buat bunga. Selalu jd x simetri.. Yg tulisan LOVE tu is my next projek. HP pouch utk pmpn.. Huhu.. Mekasih ngn idea tu...

Dahlia: Boleh2. Datang la.. MIdtown Esplanade tu kat Benteng kak. Saya baru buka minggu lepas. Baru sebulan je start.. AKak gi benteng mesti terus nampak.. >_<

Reply
avatar
therosputih
AUTHOR
24 December 2010 at 20:15 delete

saya tertarik ngan zip bentuk L, tak penah tgk...maybe sbb tak perasan kot...

Reply
avatar
25 December 2010 at 02:37 delete

Zip tu straight je.. Cuma saya bengkokkan.. Maybe dh silap tulis... :P

Reply
avatar