HP Pouch Rekaan Ibu....

Salam...


Kali ni design HP pouch ni laen sket...
Sebabnyer...
Ni mak saya yg design kan...
So stylenyer laen la sket....




Gambor belon2...
Siap letak reben lagi....



Aik, ni cam style sy jer ni...
Letak butang2...



Bahagian dalamnyer..
Tetap double layer...

Dan saya pun dah update semula que order dari korang...
Leh tgk senarai kat sebelah kiri ni...
Jika ada antara korg yg dh wat order, tapi namanya tak letak, sila inbox sy semula..
Takot2 tertinggal...

Dan kpd Fiza, CT n Ira... saya masih belom dpt feedback dari Post Office...
Jika mmg tak ditemui smpai sudah... saya akan gantikan ngn yg baru...
Sorry sgt2...
Dah la korg dh lama tggu...

Wassalam....



Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
25 March 2011 at 09:34 delete

akak...ain ngah tunggu hadiah GA akak ari tu...hukhukhuk

Reply
avatar
25 March 2011 at 11:36 delete

Huhu...
Tau2... Akak dlm proses jaet menjaet...
InsyaAllah next week... Huhu...

Reply
avatar