Search This Blog

15/03/2011

HP Pouch Rekaan Ibu....

Salam...


Kali ni design HP pouch ni laen sket...
Sebabnyer...
Ni mak saya yg design kan...
So stylenyer laen la sket....




Gambor belon2...
Siap letak reben lagi....



Aik, ni cam style sy jer ni...
Letak butang2...



Bahagian dalamnyer..
Tetap double layer...

Dan saya pun dah update semula que order dari korang...
Leh tgk senarai kat sebelah kiri ni...
Jika ada antara korg yg dh wat order, tapi namanya tak letak, sila inbox sy semula..
Takot2 tertinggal...

Dan kpd Fiza, CT n Ira... saya masih belom dpt feedback dari Post Office...
Jika mmg tak ditemui smpai sudah... saya akan gantikan ngn yg baru...
Sorry sgt2...
Dah la korg dh lama tggu...

Wassalam....



2 comments:

  1. akak...ain ngah tunggu hadiah GA akak ari tu...hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Huhu...
    Tau2... Akak dlm proses jaet menjaet...
    InsyaAllah next week... Huhu...

    ReplyDelete