Small Button Bulat-Bulat..

Salam...

Button kecik dah sampai...
Yippi!!!

 Tengok ni, comeykan...
Weeeee.... :D

Tengok2, dorang melompat atas tangan saya..
Alalalala... Manjanya....

Semenyer ada 6 kaler...

1 paket = 20 biji = RM1.80
(Kaler campur2)

Selain button ni, Button bentuk heart pun dah sampai berserta felt 30 kaler...
Erm... Takleh potong lg kain felt tu...
Byk order nak siapkan....

CHAIYUK!1!

Wassalam....

13 comments:

  1. seronok tgk kau dik,hepi sellau je...tp memang best la bace kau punya crita.....hebatla kerja tgn kau dik...

    ReplyDelete
  2. Haha.. Ye ke kak...
    Hepi bila tgk caft2 n kaler2 yg comey2 sgt ni...
    Menenangkan jiwa yg berkecamuk la jugak... (kecamuk pikir jodoh tak sampai2)...

    Huhuhu...

    ReplyDelete
  3. butang ni utk djual eh..nk bli bleh cane proses nye?

    ReplyDelete
  4. YA.. NI utk dijual...
    Prosesnya:
    1. Isi borang pesanan
    2. sy akan bg jumlah byran dan no akaun utk bank-in bayaran
    3. maklumkan sy jumlah dan tarikh bayaran dibuat
    4. saya poskan

    Borang pesanan bole tgk kat sini: http://asma-felt-box.blogspot.com/p/nak-order.html

    ReplyDelete
  5. Akak jual butang ni, satu paket 20 kepingu untuk 1.80 atau 1.80 untuk sebijik? Comel sangat!

    ReplyDelete
  6. 20 keping utk rm1.80...
    Mmg comey sgt, sebab tu akak jual.. :D

    ReplyDelete
  7. button2 ni msih boleh dibeli lagi x?

    ReplyDelete
  8. Bole.. cuma skrg ni dh abes stok...
    STok bru ka sampai dlm seminggu lg.,.. :)

    ReplyDelete