Azam 2012

Salam...

Azam baru saya tahun ni ialah saya nak senyum sampai cerah....
Tahun lepas punya azam ialah nak kurus tapi tak berjaya.... So takleh extend azam tu ke tahun ni sbb confirm tak berjaya jugak...

Dan sempena tahun baru ni jugak, saya nak wat 1 azam baru utk Asma Felt Box...
Huhuhuhuhu....

Azam tahun baru Asma Fet Box ialah:



Within 2012, the creator of this blog need to complete this task to make her qualified to the next level...
1. Create 100 alien species of craft that made out of felt
2. Each of every species must so alien compare to other species that have been created before
3. All species need to be presented to the world by making an introductory entry in blog by include some details about the new species created
4.  List down these 100 species in a a special page and link them to the entry relate and dun forget to attach a label on it
5. After finish creating 100 alien species, please publish a declaration entry regarding the completion of the task
Finally, do proceed to the next level by next year (only after you precisely completed the task)

Huhuhu...
Seronoknya2...
Sila abaikan poster yg sangat kebudak2kan tu...

Azam ni dicipta memandangkan saya dah maken kurang berkraf sbb takde mood...
Harap azam ni bakal jadi pemangkin utk saya mengoptimakan tahap excitement sy terhadap craft dan lebih creative mereka hasil2 yg novelty (seperti sebelom ni)...

Sape nak join, jom la...
Wat je kat blog masing2... Kalo rasa tak realistik bole tukar kpd 10 alien species atau 5 alien species...
Tadok hal....

OKay, nak wat alien species yg pertama ni...
Nak wat aper eayy....






Comments

  1. wow..cute..Sokong2(^.^)v.
    Nak join nak join (angkat tangan tinggi2)


    P/s : Untuk 1st Alien ape kata cik langit buat ala-ala species neopet yang comel:)

    ReplyDelete
  2. Neopet tu aper... <--(nmpak sgt outdated... XP)

    ReplyDelete
  3. Asma,
    neopet tu tempat kita bela pet, online. :)
    Chaiyok, Asma! Semoga tahun baru ni kita lebihkan usaha dan bertambah kreatif! ^_^

    ReplyDelete
  4. chaiyok asma!...semoga berjaya menghasilkan alien yg kiut miut ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card