BULAN CINTA

Salam....

Bulan ni bulan valentine kan....
Ramai yg cakap tak elok raikan Valentine Day krn ia berkaitan dgn beberapa peristiwa yg berkait rapat dgn agama lain... Dan peristiwa buruk yg menimpa umat Islam.. (sy baca ni kat tenet tahun lps, tp x pasti la betul ke tak..)

Sy pun tak pernah sambut Valentine Day sbb macam tak perlu kot...
Tapi saya nak isytiharkan Bulan February ni sebagai BULAN CINTA di ASMA-FELT-BOX...
Yay!!!! *clap*clap*clap*....

Ini adalah gara2 sesuatu telah berlaku ke atas sy pada bulan January dan ia nmpak cam positif je pada bulan February ni... Jadi..... HUhu...

Wokep....
Ingat tak tutorial pertama yg saya tunjukkan kat korang haritu....Tutorial muka katak...
Haaa... Tak igt... :(
Sape2 yg tak ingat atau terlepas tu sila tgk SINI

Kali ni saya nak takmo share tutorial, tapi nak ajak korang tgk saya wat MINI HEART CHARM utk gantung kat phone orang lain... Nak gantung kat phone sendiri pun bole gak.... Nak gantung kat leher kucing atau hamster pun bole gak... Nak gantung kat leher sendiri pun bole gak (kalo muat la.. HIhihi...)

Jom....


Bole la dijadikan hadiah yg simple dan murah utk adik2 korang sbg tanda cinta dan sayang korang kat depa.... Kalo dorang tak suka; karate je sekali... <---(ini adalah bergurau)

Happy Watching... >_<

Wassalam.....

Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Ah Wann
AUTHOR
22 March 2012 at 15:47 delete

Assalam.
tumpang tanya. dalam felt tu isi pe ek?
bia kembung?

Reply
avatar
23 March 2012 at 01:34 delete

Dlm felt tu isi poly-fiber... :>

Reply
avatar