Join GiveAway!

Salam...

Hihihi...
Saya join 1 GA dari salah sorang member crafter baek saya, Awok's Kiter Craft
Beliau yg tgh sarat pregnant ni nak bagi kucing ni kat sesiapa yg bertuah...


Weeeeeee!
Terujanya saya nak bela kucing ni sebab:
1. Muka dia bulat macam saya.. (>_<)
2. Dia senyum kat saya.. ^___^
3. Dia tak berak merata macam kucing saya yg tgh gesel2 kat kaki saya ni..@_@
4. Dia bole tolong pegangkan kunci kete saya dan mengiau (harap2 la) bila saya musing ketang cari kunci kete...
5. Dan yang paling penting saya dah namakan dia "MUCUK" (sebut dengan dengung yg jelas kedengaran)...

Harap2 la saya bertuah. AMin....

Ha..? Nak join jgk... Bole2...
Tapi jangan teruja sgt ya.. Sebab saya dah mimpi yg saya menang...
Nanti korong kecewa pulak.. (konon.. :P)

Syarat2 dan cara2 penyertaan bole tgk kat sini : 

Selamat Berjaya seme.. ^^

Wassalam....




Comments

  1. Gud luck ye Asma..

    sy pun ade wat GA gak..
    join la if sudi.. hihi~.. >_<

    ReplyDelete
  2. Salam Asma,

    Thanx sudi join :)
    Good luck yer :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card