Pemenang GA!

Salam...

Sori korang, dah lama gila tak update blog...
Super duper busy dan ada prob nak access internet..
Skrg dah ok dah n harap akan terus ok smpai cerah...

Ok, nak umumkan pemenang bagi Happy Birthday GiveAway yg lepas...
Penyertaan tak ramai, mungkin sbb saya ni popular (wowo.. sedey... T__T)
Tapi yg bestnya penyertaan yg rendah memberi kebarangkalian mennag yg tinggi...

Susah gak nk pilih pemenang sbb semua ucapan sweet sangat...
Buat saya tersenyum sorang2 depan lappy...
Teruk kan saya.. Paksa2 orang wish befday pulak, siap ugut ngn hadiah lagi.. Huhuhu...

Okay la.. Merepek je tak abes2...

Baik la pemenang bagi GA kali ni ialah....
Meh saya tampal muka dia kat sini:


Dekat setengah jam jgk pilih pemenang ni...
Sebab semuanya best2....

Okay, tahniah kpd RosPutih...
Jangan lupa bg alamat tau..
In Shaa Allah saya poskan Selasa ni...

Dan kepada semua penyertaan yang lain...
Terima kasih byk2 diucapkan kerana sudi luangkan masa utk GA ni...

Mekasih tau....

Wassalam....


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
22 April 2013 at 02:19 delete

wah...nampak gaya wish saya tu yang paling sweet kan, ahaks...alhamdulillah...

Reply
avatar